![]() | ![]() | ||
|
| |||
![]() | |||||||||||||
Dziwne zachowanie fizjologiczne |
Forum |
||||||||||||
![]() | |||||||||||||
![]() |
Janusz z Tarnowa (6.04.2004): Przyczyną choroby mojego taty jest przetoka okołoodbytnicza (mam nadzieję, że wyraziłem się fachowo). Jest po zabiegu ok 2,5 tygodnia. Jednak jest pewien problem. Tata cześciowo opróżnia się do woreczka, ale również chodzi do ubikacji, gdzie dochodzi do częściowego wypróżnienia. Pojawia się również krew. Chciałbym uzyskać jakąś radę, i przede wszystkim odpowiedź na pytanie, czy tego typu fizjologiczne zachowanie jest normalne. Pozdrawiam Witaj Januszu, bardzo trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ nie precyzujesz, jaki rodzaj operacji przeszedł Twój tata. Domyślam się, że ma jakiś rodzaj stomii, ale ma pozostawiony odbyt. Coś tam się może w tym odbycie zbierać, np. śluz, i to może być normalne, ale nie potrafię powiedzieć, czy pojawianie się krwi jest normalne czy nie w tym stanie. Myślę, że powinniście jednak dopytać lekarza. Dodaj swoją odpowiedź!
|
![]() |
![]() | ||||||||||
![]() | |||||||||||||
![]() |
![]() Strona ma charakter wyłącznie informacyjny i korzystanie z niej nie może zastąpić porady lekarskiej. Autorka i webmaster: |
![]() |
![]() | ||||||||||
![]() | |||||||||||||